Duurzaam uitbreiden met een bedrijfshal

Een nieuw bedrijf beginnen en uitbreiden kan op twee manieren succesvol zijn, langzaam of snel. Bij langzame groei is het aantal klanten in het begin meestal klein, maar stabiel. Dat betekent, een bedrijf begint met een kleiner, maar vaak trouwe klantenkring.
Deze kleine, langzaam groeiende bedrijven hebben niet veel meer nodig dan kantoorruimte en een kleine ruimte om beperkte voorraden op te slaan. De langzame, bijna natuurlijke groei garandeert dat het bedrijf ook na uitbreidingen aan klanten kan blijven leveren, ook als de klantenkring groter wordt.
Bij de tweede manier waarop een bedrijf kan groeien is eerder sprake van een explosieve groei. Een bedrijf dat gebaseerd is op een nieuw idee of een nieuwe manier om goederen of diensten aan klanten te leveren kan in korte tijd succesvol worden.
Daarbij kunnen flessenhals problemen opdagen die niet door een verhuizing op te lossen zijn. Vooral bij een productiebedrijf is opslagruimte, naast de ruimte die nodig is voor het produceren van goederen noodzakelijk.

Een bedrijfshal is nodig

Een productiebedrijf heeft van nature meer ruimte nodig dan een bedrijf dat diensten verleent tegen betaling. Voor de productie van goederen zijn, behalve de productieruimte, twee soorten opslagruimte nodig, de goederen die nodig zijn om het product te maken moeten opgeslagen worden in afwachting van de productie.
Maar ook het kant-en-klare product moet worden opgeslagen tot de klanten het nodig hebben. Daarom heeft ook een bedrijf dat goederen produceert die op zich niet veel ruimte in beslag nemen een bedrijfshal nodig. Het is prettig als u voldoende ruimte heeft, maar het kan ook zo maar gebeuren dat u een grote order heeft en alle goederen niet zo maar kwijt kunt. In dit geval is een semi-permanente bedrijfshal een slimme oplossing.

En hoe komt u snel aan een productiehal?

Een semi-permanente bedrijfshal kan in een korte tijd opgezet worden want het is in feite een soort tent. Wanneer u een terrein hebt dat groot genoeg is voor een bedrijfshal, maar niet de tijd om zelf te bouwen dan kan een bedrijfshal precies zijn wat u nodig hebt. Zonder de rompslomp die nodig is voor het aanvragen van omgevingsvergunningen, het inhuren van een architect en het bouwen van de bedrijfshal met bakstenen en cement, hebt u binnen heel korte tijd alle ruimte die nodig is voor de uitbreiding van uw bedrijf. Deze flexibele opslagruimte kan gebruikt worden als magazijn of loods maar ook voor een tijdelijke showroom, als winkelruimte en zelfs als horecagelegenheid.

Een bedrijfshal op eigen terrein

Wanneer u met uw bedrijf al werkt vanuit een eigen bedrijfshal en u wilt uitbreiden is het redelijk eenvoudig een tweede werkruimte op te zetten. Dat kan gedaan worden in heel korte tijd door de gespecialiseerde medewerkers.

Het betekent dat de continuïteit van de bestaande bedrijfsvoering gegarandeerd blijft tijdens de constructie. Uw personeel kan bijna zonder overgang gebruik maken van de nieuwe ruimte, als opslagplaats of als nieuw productiehal. Duurzaam en gegarandeerd. Binnen enkele weken heeft u een bedrijfshal op locatie staan die voldoet aan al uw wensen en normen.